HTML

Tündérmacska kalandjai

Blogot kell írnom, nincs mese. Konyhatündérnek, otakunak és diplomás munkanélkülinek lenni nem könnyű, ráadásul az emberre még rászakadnak a gondolatai is. Tűrhetetlen. Írnom kell.

Friss topikok

  • Hipernyúl: @Ashani: hát megmondani meg lehet of korsz, de ha olcsóbbal kell beérni, keresi az ember a jobbat ... (2012.02.14. 23:04) Mi is a különbség a Nutella, meg a mogyorókrém között?
  • Hipernyúl: Ugyan-ugyan, lesz ez még így se, és igenis mind együtt vagyunk egy naaaaaaagy-nagy család. :P Am ... (2012.02.14. 23:02) Zen
  • Ashani: Le eredeti tejszín megfizethetetlen. Am meg tudtad, hogy 12 óráig +3fokon tartott 25-30%-os tejszí... (2012.01.25. 09:13) Le unalom is here
  • Hipernyúl: Nekem nem írsz levelet? Csak hogy rajta legyek már én is a listán. :D (2012.01.19. 14:43) Minden most kezdődik el...

2012.01.23. 22:07 Ashani

Le unalom is here

 És ezzel megvillantottam hiperszuper intellektualitásomat, mert ugye tudok én egyszerre 4 nyelven, legalább 1 mondatot. Vagyis ha pontosak akarunk lenni, akkor még ennél is több nyelven egy-egy szót, de ubuntu négerül még így se tudok. Sürgén be kell pótolni. Meg környezetvizsgálatot tartani. Meg felhívni Orsit. Mert vele rég beszéltem. Majd sütök sütit cseppszíve megpuhítására. Emlékszem Halloween körül megígértem neki, hogy egy hét múlva meglátogatom. Jajj, el kéne süllyednem.
Azon gondolkodtam itt, hogy mikor kéne az első tök fölösleges személyes posztot beiktatni, ebbe a nagylátogatottságú blogba, aztán rájöttem, hogy tökmindegy, mert az Internet népének úgyis csak a friss 9gag posztok számítanak. 
Pamacs tanul, holnap vizsgázik. Meg utána... Meg utána is... És gondolom még a debreceni angyaloknak is van behozni valójuk. :D Hajrá mindenkinek, mindjárt vége! Komolyan meg kéne keresnem Wicket, hogy hozzunk össze vmi ütős posztot. Divat, zene, vagy gasztrocsőd témában. Na, mondjuk az érdekes lehet. Még sosem láttam rossz ételekkel foglalkozó oldalt.

"És ez az étel nem csak azért rossz, mert könnyű elrontani, hanem azért is, mert sikerülve is borzalmas. Nem mellesleg kék is."

Vagy ez csak nekem lenne érdekes? :D Amúgy most említem meg a hobbim és hitvallásom. Én a rossz dolgok rajongója vagyok. Örömmel nézek meg egy borzalmas AniDB, IMDB 3 alatti alkotást, mert tudom, hogy épeszű ember nem nézné meg, de szívesen hall róla. :D Főleg ha elég ironikusan van előadva. Szóval elő bátran az ótvarral, én megnézem, sőt kritikát írok róla!
Szeretném azt is a világ tudomására hozni, hogy a kefírbe mártott ropi, meg sem közelíti a kólás ropi szintjét, de egészségesnek hitt vacsorának tökéletes. És a fülemben még mindig visszhangzik Anett javaslata: Használjak Hulalahabalapanyagot! Isteni szó, de bevallom, azóta sem próbáltam ki. (blush)
Jah, és egy utolsó kis megjegyzés: A yaoi lányok veszélyesek! Több gayporn oldalt linkeltek ki nyáladzva (értsd: (L) de cuki, én is dugnám, baszdmegrendesen!, élvezz az arcára, de édesek), mint amennyit kritikátlanul be tudtam volna fogadni. Ezúton szeretném nekik jelezni, hogy a fiúk sem linkelik ki a pornót, ha épp nézik. Szeretlek titeket csajok, de ARGH! Neee~!
Nos, ennyi voltam mára. Le Internet is megszabaduling tőlem asap.

2 komment

Címkék: unalom


A bejegyzés trackback címe:

https://tundermacska.blog.hu/api/trackback/id/tr253742054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hipernyúl 2012.01.25. 00:20:21

Hulalát neeeeee, az pocsék. :( Szép-szép, de ízre semmi köze az eredetihez. :(
Vizsgák után kooperálhatunk, de addig még legalább egy hét... :/
És a friss 9gagt posztok lehetnének frissek, de csupa repooooost, ami nem gáz, mert nem mindenki olvassa 800éve, de ami két napja volt kint... -.-"
Mára ennyi voltam, köszönöm hogy meghallgaták magánszámomat, ha már blogbejegyzést nem írok. :D

Ashani 2012.01.25. 09:13:50

Le eredeti tejszín megfizethetetlen. Am meg tudtad, hogy 12 óráig +3fokon tartott 25-30%-os tejszínt lehet csak sikeresen felverni? És azt tudtad, hogy a Pennyben a hűtő mellett tartják a tejszínt, nem a hűtőben? Ez már elárul vmit. xD Ezért nem szoktam venni tejszínt. Zsákbamacska melyik rossz. Vagy csak én vagyok béna.
süti beállítások módosítása